Enterprise Performance til lavere omkostninger.

BigCommerce leverer e-handelsfunktioner til virksomheder uden traditionelle monolitiske udgifter, besvær eller kompleksitet.

Se, hvordan kunder har sparet over 300.000 dollars ved at forbedre hjemmesidens ydeevne.

Forenklet og strømlinet drift.

For at strømline din drift yderligere er BigCommerce-eksperter grundigt uddannet i ikke bare vores platform, men også i moderne bedste praksis for e-handel, og vi er helt besat af din succes hele vejen igennem.

BigCommerce sænker de samlede omkostninger ved at:

Spare tid

Lav vedligeholdelse med hosting, opdateringer, sikkerhed og overholdelse af regler betyder færre reparationer, samtidig med at det reducerer problemer og omkostninger.

Reduktion af spild

Indbyggede Enterprise-funktioner med on-demand-integrationer giver dig mulighed for at tilføje funktioner, når du har brug for dem, i stedet for at betale for det, du ikke har brug for.

Spar på gebyrer

0 % ekstra transaktionsgebyrer og ingen egne strafgebyrer betyder, at du sparer de tilbagevendende ekstraomkostninger, der findes hos andre udbydere.

Besparelse på andel

BigCommerce belønner vækst. Jo større du bliver, jo mindre betaler du pr. ordre, i stedet for at øge andelen, jo mere du sælger.

Succeshistorier om BigCommerce:

53 % flere brugere

“BigCommerce hjalp os med at komme væk fra at operere med flere back-end-systemer. At være på kun én platform skaber en meget mere problemfri oplevelse for forbrugeren.”

Kristi Jackson, marketingdirektør, YETI Cycles

111 % flere brugere

“BigCommerce kører bare. Det er glat. Vores tid i backend bliver ikke brugt på at reparere ting eller tale i telefon om noget, der ikke virker. Vores eneste tid på BigCommerce er, når vi optimerer og får vores salg til at vokse.”

Tyler Ireland, marketingchef, Kintec

84 % flere besøg på siden

“Det var en game changer, da BigCommerce kom på banen, fordi de håndterede mange af de problemer, vi havde. Vi fik en robust platform, og det føltes som en meget tiltrængt udvidelse af vores team.”

Justin Dermit, direktør for e-handel, TYLER'S

Enterprise Performance. Lavere omkostninger. Bedre support.

Det er BigCommerce.

Er du klar til at se alle vores funktioner på den åbne platform?