BigCommerce til små virksomheder.

Den eneste e-handelsplatform, du nogensinde får brug for.

Start en gratis prøve
Collage person smiling bc employee your store component

Ingen anden platform kan matche BigCommerce:

Frihed ved betalingen

En betalingsoplevelse, der kan tilpasses fuldt ud, kombineret med lavere kreditkortpriser og valgfri betalingsløsning.

Forenklede integrationer

Med dine yndlingsværktøjer og førende løsninger, ofte med ét klik.

Multi-Storefront

Tilføj flere unikke butikker, udvid internationalt – alt sammen fra én konto.

B2C + B2B

Sælg detail og engros på tværs af flere butikker, eller begge dele i én.

Opret. Tiltræk. Sælg. Forenkl.

Udstyr din virksomhed med alle de værktøjer, du skal bruge for at skabe vækst uden yderligere transaktionsgebyrer – nogensinde – så du kan få succes inden for e-handel.

Giv kunderne den digitale oplevelse, de efterspørger.

Lav nemt den butik, du ønsker, med moderne oplevelser, som kunderne efterspørger, med konverterings- og mobiloptimerede Page Builder-temaer og -værktøjer.

Få flere markedsførings- og konverteringsværktøjer med avanceret SEO-tilpasning, sociale - og markedspladsintegrationer, enkeltsidet betaling, digitale tegnebøger og meget mere.

Reklamér og sælg på tværs af store kanaler.

Skab problemfrie omnichannel-oplevelser på tværs af mere end 150 førende markedspladser, social handel og reklamekanaler.

Maksimer efterspørgslen og salget på tværs af store kanaler som Amazon, eBay, Facebook og Google Shopping, og øg samtidig gentagne køb og loyalitet med avancerede kampagner, loyalitet og lagring af forladte indkøbskurve, lige ud af boksen.

Øg salget med den bedste betalingsoplevelse.

Øg konverteringen med enkeltsidet betaling og integrationer til førende løsninger som PayPal, Apple Pay, Stripe, Amazon Pay og Venmo.

Vælg mellem mere end 65 integrerede onlinebetalingsløsninger i 230 lande og over 140 valutaer.

Lås op for mere salg med et klik uden adgangskode, dynamisk tegnebog og køb nu-placering, krypto og meget mere.

Skab vækst i din virksomhed med mindre friktion.

Fokuser på forretningsvækst (uden loft), mens vi håndterer vedligeholdelse, sikkerhed, automatiske opdateringer, centraliseret dataindsigt og ekspertsupport, der er tilgængelig 24/7.

Du kan regne med vores toppræstation (100 % oppetid i Cyberweek siden 2016, 99,98 % siden 2009), førende sikkerhed og compliance samt løbende innovation for at holde dig foran konkurrenterne.

I foreløbig fire år har vi været en af TrustRadius' bedst bedømte e-handelsplatforme.

Collage trust radius badges grided background

OSS

Jeg vil gerne skifte til BigCommerce. Hvordan får jeg mine data overført?

Det er nemt at importere kunder, produkter billeder og variationer til din BigCommerce butik fra en standard CSV fil. Læs vores brugervejledninger for at gøre det selv, eller få mere at vide om vores datamigreringstjenester og overførselsapps, der kan overføre dine data for dig.

Hvilken software integrerer BigCommerce med?

BigCommerce integreres med hundredvis af brancheførende applikationer, herunder affiliate tracking, dropshipping, omni-channel lagerstyring, produktanmeldelser og analysesoftware. Se alle vores applikationer og integrationer.

Hvordan fungerer automatiske opgraderinger fra Standard til Plus?

Når din efterfølgende tolv måneders salgsvolumen når op på maksimalt $50.000, opgraderes du automatisk til Plus. Dette giver dig plads til at vokse op til $180.000 i årligt salg og giver øjeblikkelig adgang til funktioner som kundegrupper og muligheden for atgemme en forladt indkøbsvogn.

0
Tal med en konsulent

Vores professionelle e-handelskonsulenter kan besvare spørgsmål om vores funktioner, eller hvilket abonnement, der kan være det rigtige for din virksomhed.

1-888-248-9325
Få et teknisk perspektiv

BigCommerce eksperter er tilgængelige til at diskutere tilpasning af vores platform og tilslutning til dine eksisterende systemer.

1-866-991-0872