B2B E-handel moderniseret

Oplev fremtidssikret teknologi, der kan tilpasses, og som er bygget til at fungere sammen med dine eksisterende værktøjer.

Kontakt en ekspert
Stock photo shipping container generic

Tilstanden af B2B e-handel: Trend Rapport - indsigt i den nuværende tilstand af b2B-branchen og nøgletendenser.

Læs Nu

Nye forventninger. Ny mulighed. Tid til en ny tilgang.

Det er en ny tid for fremstilling og distribution.

Opfyld forventningerne til den moderne kundeoplevelse nu.

Traditionelle B2B-købsoplevelser kommer ikke i nærheden af det, som moderne B2B-købere forventer. BigCommerce giver dit team mulighed for at opbygge slank webstedsdesign til store kataloger, hvor kunde- og prissegmentering skal specificeres ned til SKU-niveau.

Flere funktioner. Færre undskyldninger.

Aktivér en bedre B2B-e-handelsoplevelse ved at bruge automatiseret kunde- og prissegmentering, punch out, indkøbsordrer og nettobetalingsbetingelser, brugerroller og integrationer med større ERP-, OMS- og CRM-systemer.

Ekstraordinære tjenester. Dokumenterede resultater.

Din B2B-forretnings-kundeservice har gjort dig til en grundpille i din branche. Hos BigCommerce gør vi nøjagtigt det samme. Støt dig til teknisk og strategisk kontoadministration for at løse problemer med dine sværeste e-handelsudfordringer.

International collage catalog transfer person generic
Bc photo person posing A generic

Har du spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Vores salgs- og supportteams kan kontaktes via telefon, live chat og e-mail.

kontakt Os

Moderne e-handelsteknologi, der fungerer sammen med dine eksisterende systemer

ERP, OMS, PIM, CRM — ikke noget problem. Uanset hvilke eksisterende forretningsværktøjer og teknologier du bruger i dag, kan BigCommerce integrere via forudbyggede integrationer med et enkelt klik eller tilpasse din automatisering med vores API'er.

Stock photo people shipping warehouse generic

Avanceret B2B-venlig forsendelse

Reducer omkostningerne ved at opbygge tilpassede forsendelsespriser til dine B2B-kunder via vores oprindelige integration med ShipperHQ, den førende motor til regler for forsendelsespriser.

Automatiser synkronisering af tredjepartsdata

Med 90 % af BigCommerce-platformdata udsat for API'er og 400+ API-opkald i sekundet, synkroniser data med et hvilket som helst tredjepartsværktøj i dit økosystem.

Skab en strømlinet kundeoplevelse

Start forudbyggede værktøjer med et enkelt klik, herunder øjeblikkelig generering af tilbud, brugertilladelser og genbestilling for at få en førsteklasses B2B-kundeoplevelse.

Lav din egen unikke B2B-shoppingoplevelse

B2B-købere forventer i dag forbrugerlignende e-handelsoplevelser. BigCommerce's B2B-e-handelsplatform giver dig mulighed for med kraftfulde funktioner let at imødekomme — og overgå— dine køberes forventninger.

Illustration pointer generic

Avanceret søgning og punchout

Facetteret søgning, der er bygget ud fra Elasticsearch, herunder understøttelse af brugerdefinerede felter til raffineret søgning. Vi samarbejder også med Klevu og punchout-værktøjer, herunder PunchOut2Go.

Illustration dollar generic

Tilbudsstyring og massepriser

Lokalt CSR-genereret tilbudsstyring og masseprissætning opdelt til SKU-niveauet for hver enkelt kunde eller kundegruppe uden lofter.

Illustration credit card generic

Indkøbsordrer og kreditgodkendelse

Tilbyd godkendte kunder betaling via indkøbsordre, og aktivér et bredt spektrum af fleksible betalingsmetoder og kreditgodkendelse.

Beskyttelse, du kan stole på

Flere lag af sikkerhed i enterpriseklasse beskytter din forretning mod uautoriseret adgang eller ondsindede angreb, understøttet af klassens bedste oppetid, enestående DDoS-beskyttelse og Betalingskortbranche (PCI)overholdelse.

99,99 % server oppetid

BigCommerce Enterprise har en af de bedste oppetider i branchen på mere end 99,99 %. Vi tilbyder også en valgfri SLA for ekstra sikkerhed og tillid.

Enterpriseklasse sikkerhed

Vores B2B-e-handelsløsning bruger en robust, flerlagstilgang til sikkerhed. Derfor er HTTPS- og PCI-overholdelse på hele webstedet tilgængelige ud-af-kassen med muligheder for gratis og avancerede SSL'er lige ved hånden.

International collage storefront security caseys

"Det er en dejlig sikker fornemmelse at vi ved, at vi ikke behøver holde øje med, om serverne bliver angrebet af skurke. BigCommerce gør det for os."

Headshot merchant ben johnson caseys distributing
Ben JohnsonVP of Operations
International ui element multi store product headphones skullcandy

Bedste B2B tekniske partnere

Realiser det fulde potentiale på dit B2B-e-handelswebsted med applikationer og integrationer i verdensklasse fra vores B2B-softwareteknologipartnere. BigCommerce er den foretrukne platform for førende e-handelsskabeloner og app-udviklere.

  • ERP-, CRM- og PIM-integrationer
  • Kundegrupper og dynamisk segmentering
  • Indkøbsordrer og massebestilling
  • Multi-Storefront og multi-katalog

Sælg direkte til forbruger med BigCommerce

Den digitale innovation, du har brug for, for at imødekomme moderne forbrugerforventninger i en hurtig, meget konkurrencedygtig B2C-e-handelsindustri. Alt sammen leveret med én samlet løsning.

Konkurrer med DNVB'er

Med konkurrence fra digitalt lokale opstartsmærker, der kommer i gang, søger ældre mærker til BigCommerce for at sælge direkte til deres kunder og tage kontrollen over deres merchandising og produktmeddelelser tilbage.

Få kontrol over dit kundehold

Udvid dit adresserbare marked ved at udnytte den kraftfulde B2C-e-handelsfunktionalitet i BigCommerce til direkte at eje kundeforholdet, udvikle personlige kundeoplevelser og opbygge langsigtet loyalitet — alt sammen på den samme platform.

International collage catalog transfer analytics product earrings dress natori

"Traditionelt har vi været afhængige af grossister til at gøre en masse af vores markedsføring, men at gå direkte til forbrugeren har gjort det muligt for os at dele vores brandhistorie med kunderne på vores eget websted og på vores egen måde."

Headshot merchant heidi maund natori
Heidi MaundDirector of Ecommerce
Bc photo people collaborate office A generic

B2B-agenturfortalere i dit hjørne.

Design og byg en smuk butik, få bedre marketingresultaterne, og strømlin B2B-driften. BigCommerce agenturpartnere giver dig certificeret ekspertise ved at løfte din virksomhed til et højere niveau.

"Vi arbejdede med BigCommerce partner Intuit Solutions, som sætter en hud over BigCommerce en-side-checkout og omarrangerer alle oplysningerne. Nu er der tre kolonner på betalingssiden. Man skal overhovedet ikke rulle. Det er rent og uforstyrrende for kunderne. Plus, vi kan give det et brand eller inkludere up-sells eller cross-sells efter behov. Det har fungeret rigtig godt."

Headshot merchant david berlach bohemian traders
David BerlachCo-Owner/Co-Director

"Som en ret kompleks B2B-forretning havde vi brug for ting som specialiserede vareattributter, brugerdefinerede input, en grænseflade med vores eksisterende ERP og brugerdefinerede forsendelses- og håndteringsevner til vores kunder. Det var ikke nogen nem opgave. Men American Eagle fik os til at føle os selvsikre og var i stand til fuldt ud at udføre den vision, vi havde."

Headshot merchant chris hiller berlin packaging
Chris HillerGeneral Manager

Mere end du behøver til at begynde med? Start med BigCommerce Essentials.

Starta med det væsentlige