En bedre måde til B2B.

Opfyld købers krav med en mere intuitiv, tilpasselig e-handelsplatform — bygget til de enestående krav fra B2B.

Kom i gangBed om en fremvisning
 

B2B Edition vinder 24/24 medaljer i 2023 Paradigm B2B Combine.

Hvorfor brands siger, at de flyttede til B2B Edition.

Design tilpassede køberoplevelser.

"Tilpasset udvikling er ikke noget, andre udbydere virkelig tilbød. Det var virkelig vigtigt for os at vide, at vi kan gøre, lige hvad vi vil med systemet."

Joe Fassbender, Business Transformation Manager, United Aqua Group

Migreret fra: NuORDER

Tilpas og innover hurtigere, uden problemer.

"BigCommerce giver os den skalerbarhed, fleksibilitet og åbenhed, vi har brug for til at kunne gå ind, foretage ændringer og implementere dem lige i det øjeblik, vi har brug for det."

Jed Simpson, General Manager, TYGRIS

Migreret fra: Offline, manual

Tilføj storefronts, regioner og kanaler fra en platform.

"Hvad enten det er gennem prislister, tilpassede kommercielle tilbud eller support til skat, så leverer BigCommerces lokale funktionalitet og omfangsrige partner app de hybride B2C- og B2B-kapaciteter, vi havde brug for til at tilpasse vores hjemmeside til vores varierede kundegrupper."

Sean Flaherty, Marketing Director, US Cutter

Migreret fra: COREsense

Mere fri tid. Mindre omkostninger og risici. Lad os klare vedligeholdelse.

"Vi ønsker at forstå vores produkter, forstå vores kunder og fokusere på dem. Vi ønsker ikke at beskæftige os med detaljerne i servere og at holde lysene tændt, holde teknologien i gang."

Richard Hughes, E-handelsmarkedsføring Mgr, Industrial Tool Company

Migreret fra: Custom .NET solution


B2B e-handel på din måde.

Collage people working warehouse distribution center analytics component generic

Fremstilling

Købere for producenter skiller sig ud fra andre forbrugere, men de forventer stadig en moderne køberoplevelse. Lever en engagerende og problemfri oplevelse for at opnå en konkurrencefordel.

Lær Mere
Collage person mobile divice scanning sku component generic

Engros

Gør det nemmere med en enkelt front- og backend-oplevelse til detail- og engroshandel. Automatiser styring af kundegrupper og tilpas priser og rabatter ned til det unikke SKU niveau.

Lær Mere

Samarbejd med første-klasses B2B-partnere.

Design og byg en smuk forretning, øg marketingresultater og strømlin B2B aktiviteter. BigCommerce agenturpartnere giver dig certificeret ekspertise ved at løfte din virksomhed til et højere niveau.

"Som en ret kompleks B2B-forretning havde vi brug for ting som specialiserede vareattributter, brugerdefinerede input, en grænseflade med vores eksisterende ERP og brugerdefinerede forsendelses- og håndteringsevner til vores kunder. Det var ikke nogen nem opgave. Men American Eagle fik os til at føle os selvsikre og var i stand til fuldt ud at udføre den vision, vi havde."

Chris HillerGeneral Manager, Berlin Packaging

Migreret fra: Offline til online

"Vi arbejdede med BigCommerce partner Intuit Solutions, som sætter en hud over BigCommerce en-side-checkout og omarrangerer alle oplysningerne. Nu er der tre kolonner på betalingssiden. Man skal overhovedet ikke rulle. Det er rent og uforstyrrende for kunderne. Plus, vi kan give det et brand eller inkludere up-sells eller cross-sells efter behov. Det har fungeret rigtig godt."

David BerlachCo-Founder/Co-Director, Bohemian Traders

Migreret fra: Volusion

Divider gradient hvid
“BigCommerce er særlig velegnet til B2B-virksomheder, der leder efter en rimelig prissat, partner-centreret, multi-lejer SaaS e-handelsløsning til at levere komplementær funktionalitet."

ANDY HOAR   CEO, PARADIGM B2B

Udvid dit adresserbare marked, problemfrit.

Sælg og styr B2B og DTC fra en platform.

Konkurrer med DNVB'er

Med stigende konkurrence fra digitale lokale vertikale brands (DNVB'er), sælg direkte til kunder og tag kontrollen tilbage over din merchandising og produktmeddelelser.

Ej dine relationer

Ej kunderelationer direkte, udvikl personlige kundeoplevelser og opbyg langsigtet loyalitet.

Collage storefront product details component natori store orders products

"Traditionelt har vi været afhængige af grossister til at gøre en masse af vores markedsføring, men at gå direkte til forbrugeren har gjort det muligt for os at dele vores brandhistorie med kunderne på vores eget websted og på vores egen måde."

Heidi MaundDirector of Ecommerce, Natori