En bedre måde at sælge B2B på.

Opfyld købers krav med en mere intuitiv, tilpasselig e-handelsplatform — bygget til de enestående krav fra B2B.

Tectran White
Black Diamond White
Berlin Packaging White
Us Cutter White
United aqua group white

B2B Edition vinder 24/24 medaljer i 2023 Paradigm B2B Combine.

Moderniser din B2B e-handelsoplevelse.

Open source-køberportal

Skræddersyede køberoplevelser: Opret en tilpasset køberoplevelse ved hjælp af en source code på vores køberportal, hvilket minimerer omkostningerne ved at løse komplekse B2B-behov.

Virksomhedskonto kreditstyring

Kreditbetalinger gjort nemt: Administrer konti og kredit for dine forskellige kundegrupper fra et praktisk sted.

Betalingskontrol

Styr B2B-salg: styr godkendte betalingsmuligheder der omfatter købsordrer og kreditkort for at få en problemfri købsoplevelse.

Salgsrepræsentant maskerade

Strømlin B2B køb: log ind på vegne at din virksomhed, få adgangt til indkøbslister, tilføj produkter til indkøbsvogn og afgiv ordrer uden problemer.

Kontrolleret adgang

Problemfri oplevelser for alle kunder: skræddersyede oplevelser, brugerdefinerede køberniveauer og rollebaseret adgangskontrol pr. kunde.

Faktureringsportal

Fremskynd fakturering og betalingsbehandling: Aktivér forskellige betalingsmetoder for hurtigere og mere effektive transaktioner, fremskynd fakturering og betalingsbehandling.

Flere storefront-lokationer for lokale oplevelser

Lokaliser nemt: skab køberspecifikke oplevelser på tværs af segmenter, steder, vertikaler, sprog, valutaer og meget mere ved nemt at lancere og administrere nye storefronts fra en enkelt back-end.

Sælger tilbud og rabat

Boost B2B-salg: Tilbyd personlige prismuligheder, tilbud og rabatter for at fremme kundeloyalitet, øge salg og forbedre kundetilfredsheden.

Delte lister og nemme ombestillinger

Øg bestillingseffektiviteten: giv købere mulighed for at dele indkøb

Optimeret til mobil

Øg salget på farten: Specialiserede funktioner er udviklet til at forbedre sidehastighedsscoren, hvilket hjælper med at forbedre konverteringsrater, uanset hvordan dine kunder handler.

Brugerdefinerede kataloger og priser

Tilpas din kundeoplevelse: diktere tilpassede priser og kataloger til individuelle kunder eller kundegrupper, placeret bag individuelle logins.

Headless support

Fremtidssikre din B2B-virksomhed: MACH-arkitektur, avanceret funktionalitet, problemfri integration og personlige oplevelser gennem API'er.

Hvorfor brands siger, at de flyttede til B2B Edition.

Integrer de værktøjer du stoler på.

ERP, OMS, CRM — ikke noget problem. Gør vitale integrationer nemmere med et enkelt klik eller tilpas din automatisering med åbne API'er.

Forbedret køberoplevelse

Start et-klik, forudbyggede værktøjer, herunder øjeblikkelig tilbudsoprettelse, brugertilladelser og genbestilling for at få en førsteklasses B2B-kundeoplevelse.

Tilpasset levering

Reducer omkostningerne ved at opbygge tilpassede forsendelsespriser til dine B2B-kunder via vores indbyggede integration med ShipperHQ, den førende prisregelmotor til forsendelsespriser.

Tredje part datasynkronisering

Synkroniser data med et hvilket som helst tredjepartsværktøj i dit økosystem med vores åbne og omfangsrige platform.

B2B e-handel på din måde.

Fremstilling

Købere for producenter skiller sig ud fra andre forbrugere, men de forventer stadig en moderne køberoplevelse. Lever en engagerende og problemfri oplevelse for at opnå en konkurrencefordel.

Engros

Gør det nemmere med en enkelt front- og backend-oplevelse til detail- og engroshandel. Automatiser styring af kundegrupper og tilpas priser og rabatter ned til det unikke SKU niveau.

Samarbejd med første-klasses B2B-partnere.

Design og byg en smuk forretning, øg marketingresultater og strømlin B2B aktiviteter. BigCommerce agenturpartnere giver dig certificeret ekspertise ved at løfte din virksomhed til et højere niveau.

“Som en ret kompleks B2B-forretning havde vi brug for ting som specialiserede vareattributter, brugerdefinerede input, en grænseflade med vores eksisterende ERP og brugerdefinerede forsendelses- og håndteringsevner til vores kunder. Det var ikke nogen nem opgave. Men American Eagle fik os til at føle os selvsikre og var i stand til fuldt ud at udføre den vision, vi havde.”

Chris Hiller Administrerende direktør, Berlin Packaging

Migreret fra: Offline til online

“Vi arbejdede med BigCommerce partner Intuit Solutions, som sætter en hud over BigCommerce en-side-checkout og omarrangerer alle oplysningerne. Nu er der tre kolonner på betalingssiden. Man skal overhovedet ikke rulle. Det er rent og uforstyrrende for kunderne. Plus, vi kan give det et brand eller inkludere up-sells eller cross-sells efter behov. Det har fungeret rigtig godt.”

David Berlach Medstifter og meddirektør, Bo hemian Traders

Migreret fra: Volusion

“BigCommerce er særlig velegnet til B2B-virksomheder, der leder efter en rimelig prissat, partner-centreret, multi-lejer SaaS e-handelsløsning til at levere komplementær funktionalitet.”

ANDY HOAR   CEO, PARADIGM B2B

Udvid dit adresserbare marked, problemfrit.

Sælg og styr B2B og DTC fra en platform.

Konkurrer med DNVB'er

Med stigende konkurrence fra digitale lokale vertikale brands (DNVB'er), sælg direkte til kunder og tag kontrollen tilbage over din merchandising og produktmeddelelser.

Ej dine relationer

Ej kunderelationer direkte, udvikl personlige kundeoplevelser og opbyg langsigtet loyalitet.

“Traditionelt har vi været afhængige af grossister til at gøre en masse af vores markedsføring, men at gå direkte til forbrugeren har gjort det muligt for os at dele vores brandhistorie med kunderne på vores eget websted og på vores egen måde.”

Heidi Maund, direktør for e-handel, Natori

Mere frihed. Flere salg. Mindre kompleksitet.

Det er BigCommerce B2B Edition.