Vores ledere

Som BigCommerce fortsætter med at vokse globalt, gør dybden og rækkevidden af vores virksomhedsledelse det også. Vores ledere har erfaring med vækst af virksomheder som PayPal, HomeAway og Twitter. De støttes af en bestyrelse af fremtrædende virksomhedsledere, der ved, at opbygning af en stor virksomhed kræver et aldrig svigtende engagement i dine kunder.

Erfarne ledere

 • BB-Headshot

  Brent Bellm

  Chief Executive Officer

  Brent er Chief Executive Officer for BigCommerce. En detail- og e-handelsveteran i 20 år, Brent har tjent i en række ledende stillinger, med succes i udvikling af brancheførende virksomheder, herunder HomeAway og PayPal.

 • bc-photo-employee-daniel-lentz

  Daniel Lentz

  Chief Financial Officer

  Daniel er Senior Vice President of Finance and Investors Relations hos BigCommerce. Han har to årtiers erfaring med at lede de finansielle og operationelle funktioner inden for brancheledere som Dell, Procter & Gamble og RetailMeNot.

 • Travis Hess

  Travis Hess

  Direktør

  Travis Hess blev Formand for BigCommerce i maj 2024. Travis har mere end 15 års erfaring fra ledende stillinger hos verdens førende handelsagenturer og konsulentfirmaer, herunder Accenture, og fungerer som BigCommerces go-to-market-ansvarlig for at skabe vækst og rentabilitet på toplinjen.

 • BC AboutUs-Headshot06 Klein CD610@2x

  Russell Klein

  Chief Commercial Officer

  Russell er Chief Commercial Officer for BigCommerce. Han kommer med mere end 20 års ledelseserfaring, der spænder over M&A, investeringer, joint ventures, forretnings- og virksomhedsudvikling.

 • Ben Sumrall Square

  Ben Sumrall

  Chief Operating Officer

  Ben er Chief Operating Officer for BigCommerce. Han har mere end 20 års erfaring i ledende drifts- og finansroller hos multi-milliard dollar organisationer, herunder Amazon og Dell.

 • LE-Headshot.png

  Lisa Eggerton

  Chief Marketing Officer

  Lisa er Chief Marketing Officer for BigCommerce. Hun har mere end 20 års erfaring med at skalere højvækstvirksomheder med fokus på SaaS til virksomheder. I sine mange ledende roller har hun været ansvarlig for at skabe virksomhedens vision og strategi, drive forretningsresultater gennem organisk vækst, global ekspansion og M&A og navigere i virksomheders udgange.

 • BC AboutUs-Headshot05 4807 SJ@2x

  Brian Dhatt

  Chief Technology Officer, BigCommerce Formand, Feedonomics

  Brian er Chief Technology Officer hos BigCommerce og formand for Feedonomics. Før BigCommerce var han CTO hos Borderfree, hvor han stod i spidsen for alle aspekter af produkt og teknologi, og han har tidligere haft ledende stillinger hos Jetsetter, Gilt City og Best Buy.

 • Rosie-Rivel-photo

  Rosie Rivel

  Chief Information Officer

  Rosie er Chief Information Officer hos BigCommerce. Hun har over 25 års erfaring som en professionel medarbejder inden for IT-branchen, hvilket omfatter senior roller hos Kelly Services, Delphi Medical og Deloitte Consulting.

 • Hubert-Headshot-Square

  Hubert Ban

  Regnskabschef

  Hubert er regnskabsfører hos BigCommerce. Han har over 20 års erfaring med regnskabs- og rapporteringsroller hos børsnoterede virksomheder og Big 4 revisionsfirmaer.

 • Chuck-Headshot-Square

  Chuck Cassidy

  Juridisk chef

  Chuck er BigCommerces juridiske chef. Han har været hos BigCommerce siden 2017 og har været ansvarlig for juridisk styring af mange virksomhedsenheder og strategiske prioriteter i virksomheden. Han har stor erfaring med at repræsentere vækst-stadie software- og teknologi-virksomheder og har tidligere arbejdet inden for transaktionslovgivning hos Vinson & Elkins, L.L.P.

 • Troy-Cox

  Troy Cox

  Chief Product Officer

  Troy er Chief Product Officer for BigCommerce. Han bringer mere end 20 års erfaring inden for produktoplevelser og ingeniørledelse på tværs af både startup og etablerede offentlige virksomheder, hvilket omfatter Microsoft.

 • Dan Holden

  Dan Holden

  Chief Information Security Officer

  Dan er Chief Information Security Officer hos BigCommerce. Han har mere end 25 års erfaring inden for IT- og cybersikkerhedsbranchen. Før sin stilling hos BigCommerce havde Dan flere ledende stillinger hos virksomheder som Home Depot, Retail & Hospitality ISAC, Arbor Networks og TippingPoint.

 • Becky Logan

  Becky Logan

  Senior Vice President of People

  Becky er Senior Vice President of People hos BigCommerce, hvor hun fører tilsyn med virksomhedens globale talentadministration, HR samt kultur og medarbejderoplevelse. Hun har mere end 20 års erfaring inden for HR i teknologi- og restaurationsbranchen.

Rådgivere i verdensklasse

 • BOD-SatishMalhotra

  Satish Malhotra

  The Container Store

 • BOD-SallyGilligan

  Sally Gilligan

  Gap Inc.

 • BC AboutUs-Headshot19 4807 SJ@2x

  Larry Bohn

  General Catalyst

 • BC AboutUs-Headshot25 4807 SJ@2x

  Jeff Richards

  GGV Captial

 • BC AboutUs-Headshot24 4807 SJ@2x

  Don Clarke

  Plex Systems, Inc.

 • headshot-ellen-siminoff

  Ellen Siminoff

  Board of Directors Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Vil du lære mere om BigCommerce and vores karrieremuligheder?

Her hos BigCommerce vil vi gerne dele, hvem vi er og de spændende planer, vi har for omdefinering af e-handel. Slut dig til vores BigNetwork for at holde dig opdateret om BigCommerce-nyheder, -begivenheder og karrieremuligheder.