Vores ledere

Som BigCommerce fortsætter med at vokse globalt, gør dybden og rækkevidden af vores virksomhedsledelse det også. Vores ledere har erfaring med vækst af virksomheder som PayPal, HomeAway og Twitter. De støttes af en bestyrelse af fremtrædende virksomhedsledere, der ved, at opbygning af en stor virksomhed kræver et aldrig svigtende engagement i dine kunder.

Erfarne ledere

BB Headshot
Brent Bellm

Chief Executive Officer

Brent er Chief Executive Officer for BigCommerce. En detail- og e-handelsveteran i 20 år, Brent har tjent i en række ledende stillinger, med succes i udvikling af brancheførende virksomheder, herunder HomeAway og PayPal.

BC About Us Headshot02 4807 SJ 2x
Robert Alvarez

Chief Financial Officer

Robert er Chief Financial Officer for BigCommerce. Han har været medvirkende til erhvervelse eller notering af sine 4 tidligere virksomheder og bringer stor erfaring inden for finansiering, planlægning og forretningstransaktioner.

BC About Us Headshot06 Klein CD610 2x
Russell Klein

Chief Commercial Officer

Russell er Chief Commercial Officer for BigCommerce. Han kommer med mere end 20 års ledelseserfaring, der spænder over M&A, investeringer, joint ventures, forretnings- og virksomhedsudvikling.

Ben Sumrall Square
Ben Sumrall

Chief Operating Officer

Ben er Chief Operating Officer for BigCommerce. Han har mere end 20 års erfaring i ledende drifts- og finansroller hos multi-milliard dollar organisationer, herunder Amazon og Dell.

LP Headshot Leaders
Lisa Eggerton

Chief Marketing Officer

Lisa er Chief Marketing Officer for BigCommerce. Hun har mere end 20 års erfaring med at skalere højvækstvirksomheder med fokus på SaaS til virksomheder. I sine mange ledende roller har hun været ansvarlig for at skabe virksomhedens vision og strategi, drive forretningsresultater gennem organisk vækst, global ekspansion og M&A og navigere i virksomheders udgange.

BC About Us Headshot05 4807 SJ 2x
Brian Dhatt

Chief Technology Officer

Brian er Chief Technology Officer for BigCommerce. Før BigCommerce fungerede han som CTO hos Borderfree, hvor han ledede alle aspekter af produkt og teknologi og tidligere havde ledende stillinger hos Jetsetter, Gilt City og Best Buy.

BC About Us Headshot09 4807 SJ 2x
Marc Ostryniec

Chief Sales Officer

Marc er Chief Sales Officer for BigCommerce. Marc har mere end 20 års erfaring med ledelse af salg og har drevet betydelig vækst og eksekvering inden for detail-, finans- og fremstillingsindustrien.

BC Headshot Kaloustian Square
Rob Kaloustian

Chief Services Officer

Rob er Chief Services Officer hos BigCommerce. Han har mere end to årtiers erfaring med at lede kundesucces, salgsteknik og kundeorienterede tekniske teams hos en række globale teknologivirksomheder.

BC About Us Headshot10 4807 SJ 2x
Sherri Manning

Chief People Officer

Sherri Manning er Chief People Officer hos BigCommerce. Hun bringer et væld af HR-erfaring i sin lederrolle, hvor hun er ansvarlig for organisationsudvikling, medarbejdererhvervelse, fastholdelse, kompensationsplanlægning, fordele, administrative og facilitetsfunktioner.

BC About Us Headshot15 4807 SJ 2x
Jeff Mengoli

Chief Legal Officer

Jeff er Chief Legal Counsel for BigCommerce. Han har mere end 20 års erfaring med at repræsentere vækstvirksomheder og har tidligere fungeret som General Counsel for Alibaba Groups amerikanske datterselskaber.

Rosie Rivel photo

Rosie Rivel

Chief Information Officer

Rosie er Chief Information Officer hos BigCommerce. Hun har over 25 års erfaring som en professionel medarbejder inden for IT-branchen, hvilket omfatter senior roller hos Kelly Services, Delphi Medical og Deloitte Consulting.

Bc photo employee daniel lentz
Daniel Lentz

Senior Vice President of Finance and Investor Relations

Daniel is the Senior Vice President of Finance and Investors Relations for BigCommerce. Han har to årtiers erfaring med at lede de finansielle og operationelle funktioner inden for brancheledere som Dell, Procter & Gamble og RetailMeNot.

Troy Cox

Troy Cox

SVP of Product

Troy er Senior Vice President for Produkt hos BigCommerce. Han bringer mere end 20 års erfaring inden for produktoplevelser og ingeniørledelse på tværs af både startup og etablerede offentlige virksomheder, hvilket omfatter Microsoft.

Headshot employee chris skarupski bigcommerce

Chris Skarupski

SVP of Corporate Development

Chris Skarupski er Senior Vice President of Corporate Development hos BigCommerce. Han bringer stor erfaring med transaktioner og er ansvarlig for alle aspekter af virksomhedens udviklingsaktiviteter, herunder formulering af virksomhedens udviklingsstrategi, identificering og evaluering af nye muligheder, forhandling af principielle transaktionsvilkår og førende solide, tvær-funktionelle processer for due diligence og aftaleudførelse.

Rådgivere i verdensklasse

BOD Satish Malhotra
Satish Malhotra

The Container Store

BOD Sally Gilligan
Sally Gilligan

Gap Inc.

BC About Us Headshot19 4807 SJ 2x
Larry Bohn

General Catalyst

BC About Us Headshot25 4807 SJ 2x
Jeff Richards

GGV Capital

BC About Us Headshot24 4807 SJ 2x
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot ellen siminoff
Ellen Siminoff

Bestyrelse Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds