Lås op for din kundeportefølje

Vores BigCommerce-partnerprogram giver dig de bedste ressourcer, salgsaktivering, træning og henvisningsnetværk til at få flere kunder og skabe bedre handelsoplevelser.

Agenturpartnere

Byg e-handelsløsninger på verdens førende platform. Du får avancerede funktioner, ressourcer, designtemaer og integrationer til at levere resultater på det næste niveau for dine kunder.

Teknologipartnere

Byg e-handelstemaer, applikationer og integrationer. Hjælp BigCommerce-forhandlere med at vokse med webstedstilpasning, kundetilpassede apps og integration af forretningssoftware.

BigCommerce blev bygget med vores partnere i tankerne

Drag fordel af et praktisk partnerskab med BigCommerce. Slut dig til tusindvis af partnere, der bygger virksomheder og leverer resultater på det næste niveau for deres kunder.

Dedikeret onboarding og aktivering

Giv dit team viden og en køreplan til at bygge en succesfuld praksis og accelerer din indtjening.

Mål for forretningsvækst og værditilpasning

Vi tager os tid til at forstå dine erhvervsmål og værdier inden vi handler på dine vegne. Den nederste linje: Vi vælger baseret på den rigtige partner til projektet.

Ægte aftaleflow og skabelse af efterspørgsel

Vores kontochefer sælger sammen med agenturer og tilføjer hundredvis af virksomhedskunder pr. kvartal.

“Vores mission er at sikre handelsfremgang som en pålidelig rådgiver til vores kunder. Med BigCommerce som vores partner, kan vi udføre vores mission ved at engagere os i daglig problemløsning og ved at tage os af kundeproblemer efterhånden som de opstår. BigCommerce har virkeligt hævet standarden for, hvad det vil sige at have et succesfuldt, pålideligt partnerskab og sammen vil vi fortsætte med at prioritere vores kunder og hjælpe dem med at få succes.”

Sergei Ostapenko, præsident & administrerende direktør, Mira Commerce

Kom i gang i dag

01 Ansøg online

Klik på knappen nedenfor og giv os nogle detaljer. Vi vil hurtigt gennemgå din ansøgning og svare.

02 Få værktøjer og blive trænet

BigCommerce Partnerportalen har alt, hvad du har brug for til at blive trænet, finde leads og sælge BigCommerce.

03 Byg på BigCommerce

Uanset om du bygger en app, tema, integration, butiksfacade eller noget derimellem, får du alle de ressourcer, du har brug for til at komme i gang, lige fra dedikeret onboarding til detaljeret dokumentation.

04 Udvid din virksomhed

Kom foran tusindvis af BigCommerce-kunder, når du registrerer dine muligheder hos os.

05 Få løbende support

Dedikerede kontoadministratorer og nye kvartalsressourcer er med dig på hvert skridt på vejen, efterhånden som du vokser.

Slut dig til tusindvis af partnere, der bygger virksomheder og leverer resultater på det næste niveau for deres kunder.