BigCommerce præsenterer

The Next Big Thing

April 2024

Vi introducerer mere end 100 innovative nye platformsfunktioner, softwareudgivelser og partnerintegrationer, der er designet til at levere e-handel uden kompromiser.

Øg salget på globalt plan.

Kom i kontakt med kunder over hele verden ved hjælp af nye værktøjer, der er designet til at skabe oplevelser, der er tilpasset den enkelte lokation — alt sammen styret fra en enkelt, centraliseret backend.

Design fantastiske komponerbare storefronts.

Skab smukke, mindeværdige shoppingoplevelser med vores nye komponerbare ramme for storefronts, Catalyst, og vores effektive og brugervenlige visuelle redigeringsværktøj til hjemmesider, Makeswift.

Boost din B2B-forretning.

Gør køberoplevelsen bedre, og maksimer salget med helt nye muligheder for tilpasning med vores B2B-køberportal, der er førende på markedet.

Udnyt styrken ved BigAI.

Sæt kunstig intelligens i arbejde med BigAI, vores nye serie af AI-drevne værktøjer, der er designet til at forbedre interaktionen, øge den gennemsnitlige ordreværdi og optimere back-end-operationer.

Lås op for omnichannel-indtægter.

Få adgang til mere end 300 nye kanaler, og optimer dine eksisterende kanaler med effektive nye funktioner fra Feedonomics, verdens førende full-service platform til administration af feeds.

Konverter flere shoppere til kunder.

Overhal dine konkurrenter, og få endnu flere kunder med de nyeste — og hurtigste — checkout- og betalingsmuligheder.

Skær ned på driftsomkostningerne.

Reducer omkostningerne og øg effektiviteten med nye værktøjer, der effektiviserer driften og giver en bedre og mere sikker backend.

Oplev nye og forbedrede udviklingsværktøjer.

Udforsk vores robuste Developer Center for de nyeste API'er, værktøjer og dokumentation til at bygge en række tilpasninger og integrerede applikationer.

Lad os gøre STORE ting sammen.

Udforsk, hvad der er det næste.