Engroshandel

Førende muligheder, bedre købsoplevelser.

Forbedre SEO- og kundeoplevelsen for alle dine kundesegmenter med indbygget engrosfunktionalitet på både front og back-end.

Tatine Sort
Berlin Emballage Sort

Engros kanaladministration uden besværet

Enkelt front- og back-end oplevelse.

Konsolider dine detail- og engroskanaler til et enkelt websted og back-end. Brug en BigCommerce destinationsside til at hente nye engroskunder og tilpasse dit websted til deres produkt- og prisbehov, når de logger ind.

Automatiseret kundegruppestyring.

Tildel engroskunder til unikke kundegrupper for automatisk at tilpasse deres webstedsoplevelse, herunder unikke priser, produkter, genbestillings- og godkendelsesprocesser.

Indbygget prislistefunktionalitet til kundetilpasning.

Tilpas priser og rabatter ned til den unikke SKU for hver enkelt kunde med BigCommerce's indbyggede prisliste. Tildel nemt nye prislister til kundegrupper eller enkelte engroskonti.

Har du spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Vores salgs- og supportteams kan kontaktes via telefon, live chat og e-mail.

B2B Edition vinder 24/24 medaljer i 2023 Paradigm B2B Combine.

Kritiske funktioner, lige ud af kassen

Engroskunder handler anderledes end detailkunder. På grund af masseordrestørrelser og godkendelsesprocesser har engroskunder brug for specifikke betalingsmuligheder og webstedsoplevelser — som begge understøttes af vores platform.

Forenklet segmentering

Facetteret søgning, der er bygget ud fra Elasticsearch, herunder understøttelse af brugerdefinerede felter til raffineret søgning.

Engrosspecifikke betalingsløsninger

Lokalt CSR-genereret tilbudsstyring og masseprissætning opdelt til SKU-niveauet for hver enkelt kunde eller kundegruppe uden lofter.

Mere end du behøver til at begynde med? Start med BigCommerce Essentials.