Headless Handel

Headless e-handel uden hovedpine.

Skab enestående unikke kundeoplevelser drevet af backend-handelsplatformen med de fleste headless-integrationer — og du bliver aldrig nødt til at skifte platform igen.

Kom i gang hurtigere til en lavere pris med Catalyst.

Lancer din næste storefront med lynhurtig ydeevne.

Next.js commerce leverer den perfekte balance mellem hurtig lancering, høj ydeevne og en mindeværdig kundeoplevelse. Derfor har vi bygget Catalyst. Catalyst giver dig mulighed for at drage fordel af alle disse muligheder med fleksibiliteten og supporten fra en e-handelsplatform ved at tilbyde en komponerbar referencearkitektur i Next.js med React Server Components og vores GraphQL storefront API.

Kom hurtigere i gang med dit valg af headless-løsninger

Front-end Frameworks

Next.js

Byg din næste storefront til e-handel med det førende react-framework til frontend-udviklere. Gør internettet hurtigere med Next.js Commerce.

Gatsby.js

Gør din e-handelshjemmeside til en Progressive Web App ved hjælp af den hurtigste static-site generator, der er bygget til hastighed, sikkerhed og skalerbarhed.

Nuxt.js

Styr din e-handels front-end ved hjælp af det mest intuitive front-end framework til Vue-udviklere.

Indhold Styrelses Systemer

WordPress

Bring handel til dit indhold med BigCommerce til WordPress. Brug den CMS, som du kender og elsker, uden at gå på kompromis med din evne til at sælge varer.

Contentful

Brug en API-først headless stak til at bygge hele dit indhold og handelsstak med Contentful og BigCommerce.

Prismic

Prismic er en headless websteds-udvikler, der hjælper digitale virksomheder med låse op for vækst med optimal ydelse, stærk branding og hurtig iteration.

Contentstack

ContentstackⓇ – det banebrydende agile Content Management System (CMS) – gør marketingfolk og udviklere i stand til at samarbejde omkring indhold som aldrig nogen sinde før.

Digitale Oplevelsesplatforme

Uniform

Byg komponerbar handel med Uniform. Organiser din stack, giv brugere værktøjer uden kode og gør shoppingoplevelsen mere personlig.

Amplience

Oplev friheden til at lave mere med Amplience, den førende headless handelsoplevelse platform til brands og forhandlere.

Bloomreach

Lever kunderejser så personlige, at det virker helt magisk, drevet af verdens #1 Commerce Experience Cloud.

Gorewear Sort
Black Diamond Sort
Discount Electronics Sort
Larq Sort 210119 105259

Lavet til at understøtte udviklerfrihed, uden at man er nødt til at starte fra bunden.

Kom hurtigt i gang med at skabe engagerende kundeoplevelser.

Kickstart dit headless-build uden at skulle genopfinde den dybe tallerken. BigCommerce gør det nemt at oprette forbindelse til de mest populære front-end frameworks, herunder Next.js, Gatsby og Nuxt.js, så du virkelig kan forbedre kundeoplevelsen og øge dine konverteringsrater.

Komponerbar handel uden kompromiser.

Opbyg din e-handel på din måde så det passer til din virksomhed, uden at du behøver at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne. Skab shoppingoplevelser, der fortæller din brandhistorie ved hjælp af indbyggede værktøjer med lav/ingen kode, din egen front-end-løsning eller en kombination af begge dele.

API-first, ikke API-only.

BigCommerce giver robuste REST- og GraphQL API-endpoints og omfattende dokumentation, så udviklere kan bygge headless storefronts til unikke situationer. Udviklere kan samarbejde med forretningsbrugere for at gøre det nemt at administrere headless storefronts via BigCommerce's kontrolpanel.

“Lanceringen på BigCommerce gav os mulighed for at personalisere kunderejsen og levere en gnidningsfri oplevelse på tværs af kanaler.”

Andy Pickup, Digital Direktør, MKM Building Supplies

Bliv inspireret af innovative headless-brands

Yeti Cycles Black
“BigCommerce har cementeret sin position som førende inden for headless commerce ved at prioritere rammen i produktudviklingen og gøre API'er tilgængelige for størstedelen af dets katalogfunktioner. Yeti Cycles har allerede oplevet en markant stigning i deres onlinesalg, og marketingteamet mener, at det er på grund af BigCommerces kernefunktionalitet, der hjælper med at markedsføre og sælge produkter.”
Kirk CorneliusStrategisk Direktør, The ZaneRay Group
The Good And The Beautiful Black
“Vi ønskede virkelig at være på WordPress på grund af vores særlige nichemarked. Vi ville gerne tilbyde en masse support, undervisningsmaterialer og videoer i modsætning til at sælge noget som en vare. En headless-klient med WordPress gør det muligt for os at give kunderne den oplevelse, vi drømte om.”
Daniel PhillipsØkonomidirektør, The Good and the Beautiful
SOG Knives Black
“BigCommerce og Contentful har givet os mulighed for at skabe en hjemmeside, der gør os i stand til at offentliggøre indhold som f.eks. vores seneste nye brand og produktlanceringer på en måde, der virkelig gør vores hjemmeside unik.”
Steve MillerDirektør for E-handel, SOG Knives
Burrow Black
“Vi bruger en headless CMS til at modernisere vores platform og til at skabe en god digital oplevelse på tværs af flere kanaler. Denne headless handelsintegration giver os mulighed for at kombinere indhold og handel. Muligheden for at integrere med et indholdsstyrelsessystem ud over det logistiske aspekt giver os det bedste fra begge verdener.”
Kabeer ChopraBurrow Medstifter og CPO
Yeti Cycles Black
The Good And The Beautiful Black
SOG Knives Black
Burrow Black

Demokratisering af headless-handel.

Forbind flere storefronts

Skab stærkt tilpassede, moderne frontend-oplevelser på tværs af forskellige storefront kanaler via ét dashboard. Uanset om du administrerer flere brands, sælger på tværs af kundesegmenter eller bygger på tværs af forskellige regioner — kan du optimere dine aktiviteter fra én enkelt konto.

Frihed for udviklere

BigCommerce bygger selve handelstjenesten og giver udviklerne frihed til at vælge deres foretrukne applikationer: CMS, DXP, PIM, ORM og meget mere. Få adgang til en omfattende appmarkedsplads, der passer til dine behov.

Pålidelig e-handel

Får øget skalerbarheden — uden at gå på kompromis med platformens ydeevne. Overgå kundernes forventninger med den viden at du altid kan få hjælp af en platform, der kan håndtere komplekse kataloger og store transaktionsvolumener.

Ressourcer & Blog

Vejledning

Fremtiden for Handelsteknologi Forrester Rapport

Det nyeste inden for handelsinnovation på nettet er centreret omkring online shoppingoplevelser og drift. Læs mere fra eksperterne hos Forrester om, hvordan de ser det digitale detailhandelslandskab ændre sig, hvad der er afgørende for en innovativ tech stack, og hvordan du opnår resultater for din virksomhed, så du kan nå dine ambitiøse mål.

Image
Vejledning

Hvorfor virksomheder har brug for komponerbar handel

Se hvorfor det nu er tid for virksomheder at bevæge sig væk fra ældre teknologier og monolitplatforme og investere i en fremtidsegnet komponerbar handelsløsning, der muliggør digital innovation.

Mere end du behøver til at begynde med? Start med BigCommerce Essentials.