BigCommerce succes-tjenester

Styrk dit team med eksperter og uddannelsestjenester, der er skræddersyet til at bringe din e-handel op på det næste niveau.

Manager for kundesucces

Få indsigt fra dedikerede eksperter for at fremme dine e-handelsstrategier og forretningsmål. Med en Manager for kundesucces har du en betroet rådgiver, der vil samarbejde med dig for at forstå din forretningsstrategi og anbefale løsninger, der hjælper dig med at skabe succes.

Proaktiv kontaktsøgning

Din Succesmanager er dit enkelte kontaktpunkt til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale med BigCommerce. Som en intern advokat, der er intimt bekendt med alle aspekter af din virksomhed, vil din Succesmanager fungere som en udvidelse af dit team, proaktivt dele bedste praksis, nye funktioner og integrationer og sikre, at du er bekendt med relevante platformsopdateringer.

En plan for din succes

Hvert kvartal opretter din Succesmanager en succesplan med nye ideer, der er designet til at hjælpe dig med at maksimere succes på platformen, herunder strategier til forbedring af underpræsterende produkter, SEO-anbefalinger og muligheder for at øge andre kanaler.

Få hjælp til at øge din forretning.

Lammes Candies Sort
“Få løbende teknisk support og rådgivning efter lanceringen fra en BigCommerces Tekniske kontomanager, der sikrer, at din butik altid er optimeret til vækst og succes.”
Lauren CévallosE-handelsmanager, Lammes Candies
Harvard Business Review Sort
“Vores træner leverede meget nyttige oplysninger baseret på vores forretningsbehov i stedet for blot generiske svar. Ikke kun det, hun var i stand til at levere løsninger til vores gældende prisscenarier. Denne træning var lærerig og yderst hjælpsom.”
Karen GozdeckSenior IT manager for Business Engagement, Harvard Business Review
Lammes Candies Sort
Harvard Business Review Sort

Find den servicepakke, der passer til dig.

Teknisk kontoadministration

Spar tid og stress på at løse komplicerede tekniske problemer med vores team af tekniske rådgivere. Din Tekniske kontomanager vil samarbejde med dig om at udvikle en strategi for integrationer og apps til at konfigurere indbygget og brugerdefineret funktionalitet til dine specifikationer. Som din advokat medarbejder hos BigCommerce vil din kontomanager føre tilsyn med alle aspekter af din butiks teknologiske sundhed, give support sagstilsyn og fungere som din interne advokat hos BigCommerce.

Teknisk køreplan

Vi vil samarbejde med dig om at udvikle en teknisk referencevejledning, der er skræddersyet til din butik, hvilket sparer dig tid på diagnosticering, så tekniske problemer kan løses hurtigere.

Styring af eskalering

Din Tekniske kontomanager fremskynder løsningen af supportsager og leverer regelmæssige opdateringer om fejlrettelser, funktionsanmodninger og nye funktioner, der er relevante for din virksomhed.

Tekniske tilsyn

Vi giver regelmæssige råd og anbefalinger til at hjælpe dig med at forbedre effektiviteten på platformen. Vi holder dig informeret om nye tendenser og muligheder, så du kan fokusere på din virksomhed.

Fjern dine tekniske barrierer.

BigCommerce University

Udnyt træning, der forvandler din virksomhed. Vi hjælper dig med at få en hurtigere time-to-value med specialuddannelse, der forbedrer din driftseffektivitet og maksimerer dit potentiale i BigCommerce platform. Vores træning falder i to grupper:

Butiksopsætning og administration

Enhver, der administrerer din butik, kan drage fordel af at blive en BigCommerce platform-ekspert. Dette omfattende kursus giver dig førstehånds erfaring med front-end design, butikskonfiguration, produktoprettelse, ordrehåndtering og meget mere.

Certificering af udviklere

Master BigCommerce design og API-miljøer med vores meget nemme at udvide SaaS-platform-certificeringskurser. Få mere at vide om, hvordan du løser en butik-indehavers behov i forbindelse med tilpasning, forsendelse, lagerbeholdning, markedsføring og udvikling af tredjepartsapplikationer.

Find den træning, der passer til dig.

Enterprise vækstpakke

Lad en BigCommerce Vækst Coach vise dig, hvordan du forvandler langsom webstedstrafik til en flod af ivrige kunder, der er klar til at købe fra dig. En vækstcoach guider dig i at få mest muligt ud af din BigCommerce butik ved at hjælpe dig med at opdage de rigtige SEO- og konverteringsstrategier til at drive din forretning.

Søgemaskine-optimering

  • Dybdegående SEO-revision for at producere den samlede rapport om butikssundhed
  • Rapportanalyse for at identificere handlingsmæssige trin til forbedring af SEO
  • Coaching til søgeordsstrategi, backlink-porteføljer, ankertekst og meget mere

Konvertering

  • Dybdegående konverteringsrevision for at udarbejde den samlede rapport om butikssundhed
  • Rapportanalyse for at identificere handlingsrettede trin til forbedring af konverteringen
  • Coaching til hjem, kategori, produkt, betalingsside og mere
  • Forstå dine konverteringsdata fra værktøjer som Google Analytics

SEO og konvertering

Uanset om dine vækstbehov er SEO, konvertering eller begge dele, vil din BigCommerce Vækstcoach være lige ved din side for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Find den servicepakke, der passer til dig.

Mere end du behøver til at begynde med? Start med BigCommerce Essentials.